Cristimar Ella

PARTENER OFICIAL BAUMIT

Despre noi

Misiunea noastră este să fim un partener de încredere pentru clienții noștri, să oferim o gamă cât mai completă de produse de calitate, garantate de producătorul cunoscut Baumit.

EXPERIENȚĂ

Suntem Cristimar Ella, firmă  înființată în 1991. După trei decenii de experiență în domeniul distribuției materialelor de construcții, ne mândrim că am reușit să mulțumim mii de clienți.

- Materiale de constructii Bucuresti

STOCURI ÎN SHOWROOM

Descoperă în showroom-ul nostru din Şoseaua Pantelimon, nr. 146, Bucureşti, o gamă largă de produse ale unuia dintre cei mai importanți producători de materiale de construcții: Baumit România sau Austrotherm. Vino în showroom și îți poți alege pe loc culorile tencuielilor decorative sau ale vopselelor lavabile de interior.

Oferim livrare gratuită pentru pentru comenzile peste 2000 RON, în maximum 48 ore de la plasarea comenzii. Detaliile despre comanda minimă pentru livrare gratuită le găsiți în pagina de servicii.

CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

Experiența acumulată în cei 28 de ani de când funcționăm este, pentru noi, neprețuită. Suntem convinși că nu există substitut pentru experiență, fiindcă sunt lucruri pe care chiar nu le poți ști până când nu le trăiești. Cu această experiență în spate, suntem acum capabili să oferim consultanță tehnică în șantier și să întocmim un necesar de materiale cât mai aproape de realitate.

 

 

Produse noi

Ofertă transport

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 2.000 lei!

- Materiale de constructii Bucuresti